Jag har fått typisk dille på något – ny liggfåtölj till läshörnan

lånad från liggfåtöljer

lånad från liggfåtöljer

I bland får jag sådan där konstig dille på saker eller mani som det kallas för i bland och ja vad ska man säga. Jag vill ha vissa saker i bland precis som någon form av köpmani eller något.

Min senaste mani är liggfåtöljer för efter att ha funderat lite kring hur min läshörna ska se ut så känns det som att en fin liggfåtölj med en skön bordslampa skulle kunna vara något att eftersträva. Förr när jag var mindre gick jag ofta till psykolog på grund av lite privata anledningar men där fanns en ljusbrun liggfåtölj som man fick ligga i varje gång det var dags för lite samtal.

De är faktiskt förvånansvärt sköna, det är lite som en säng fast läget gör att man sitter upp mer än vad man ligger så ska man utföra t.ex. läsning eller dylikt så fungerar utmärkt. Jag har tittat förr på detta men har inte orkat riktigt dra i det men jag såg att där fanns ganska så snygga modeller för bara 1500-2000 kronor och det är lite därför mitt sug kom igång igen.

Men något jag har lärt mig genom åren är att suga på tabletten ett par dagar innan jag gör mitt val för att inte göra något dumt impulsköp som jag alltid gjorde förr.

Men jag får se, visst det hade varit kul med en liggfåtölj nu till vintern/julen men det är också de månader man behöver mest pengar då det är så mycket utgifter. Men 1800:- för något sådant är inte speciellt mycket pengar och det skulle verkligen lyfta min läshörna otroligt mycket.

Det jag har där nu är ju en ganska så ful skinnfåtölj som har sett bättre dagar om vi säger så. Men kanske får den hålla ut lite till nästa i alla fall men det är under vintern som man verkligen uppskattar en bra bok och god dricka.