Isabell har kommit till världen

kiddy-guard-barngrindIsabell har äntligen kommit till världen efter en ganska så lång förlossning på hela 22 timmar vilket är betydligt längre än vårat förra barn men nu är det verkligen skönt att få kommit hem från BB. Man slutar aldrig beundra hur allt detta men födsel fungerar för det är ändå något väldigt speciellt som händer och allt bakomliggande är lagom avancerat hur en sperma kan komma att bli en riktig person. Ganska så fascinerande om jag ska vara ärlig.

Nu när vi väl är hemma går jag igenom vad vi kommer behöva inhandla för att säkra upp hemmet men också vad vi saknar så som t.ex. åkpåse till vagnen för det är något vi helt har glömt bort att fixa och jag känner nog att det är det bästa just nu med tanke på att vi nu nästan går in i November och det börjar bli riktigt kallt om dagarna.

Jag hittade en relativt billig åkpåse som har fått ganska så bra betyg av många mammor här på nätet och sen passade jag faktiskt på att beställa en ordentlig barngrind till trappan när vi ändå är igång och beställer.

Jag kollade lite snabbt på barngrindar och hittade en modell vid namn Kiddy Guard som har fått bäst i test i flera tester . Visst priset på denna barngrind var lite över det jag hade tänkt lägga men tycker den verkar vara riktigt smidig med nätet i stället för spjälor. Jag kollade även lite snabbt på Familjeliv och det verkar som många är väldigt nöjda med denna barngrind så valet var inte speciellt svårt denna gången. Vi hade en barngrind av trä förr men den råkade jag braka igenom när jag skulle släpa upp dammsugaren på ovanvåningen, ja jag är ganska klantig.

Men nu får vi alla fall en bra barngrind till hemmet men där är så mycket annat som man har glömt bort att fixa och jag trodde ändå jag hade lite koll efter första barnet men tydligen har jag glömt bort mycket sen dess. Jag är kanske något glömsk också?

Nu ska jag i väg och inhandla ett stort lager välling för det ser inte ut som sambon kommer kunna amma då bröstvårtan är för stor för Isabellas mun, tråkigt men sånt är livet.

Mer om KiddyGuard från tillverkarens hemsida http://www.lascal.se/products/kiddyguard