Denna sommaren har varit den bästa på länge…

Jag i Turkiet

Jag i Turkiet

Det är inte varje år jag känner att sommaren verkligen har varit 100% lyckad men detta året har allt gått som jag har velat. Vårat bygge på huset har gått grymt bra och inga direkta extra utgifter har uppstått vilket är ganska så ovanligt med tanke på det enorma projekt vi har lagt framför oss. Det är nästan alltid något som dyker upp som man inte har tänkt på men det har verkligen rullat på utan några större extra kostnader.

Sen i mitten av Maj började jag spela på Postkodlotteriet och i Juli vinner jag 100 000! haha så sjukt asså och jag kan lova att dessa pengar kom till användning för oss då vi inte har haft någon semester på nästan tre år då hela våran budget går på renoveringen på huset.

Så vi tog oss i kragen och tog en riktigt härlig Turkiet semester i början av Augusti i hela två veckor som var så himla varmt att vi nästan bodde i poolen 24/7 och jag har nog aldrig solat eller bad så mycket som vi gjorde denna semestern. Ingen av oss hade varit i Turkiet så det var helt klart en trevlig upplevelse för oss och förhoppningsvis kommer vi åka dit igen även om man uppskattar att prova andra resmål. Vi är inte direkt familjen som åker till samma semesterort varje år utan vi vill helst prova något nytt varje år så man får se så mycket som möjligt ut av utbudet i både Sverige men även utlandet för där finns så himla mycket man skulle vilja uppleva. Tyvärr kommer man bara få uppleva en bråkdel av det man skulle vilja se / uppleva innan man vandrar vidare till nästa liv på andra sidan.

Vårat nästa barn är också på gång och nu dröjer det inte lång tid innan det smäller i oktober och då blir det åter liv i hemmet med minimal avkoppling om dagarna. Jag tycker själv det första året är riktigt jobbigt om jag ska vara helt ärlig men det är tur det är så roligt med barn för annars hade man ju gått under av allt arbete. Efter ett eller ett och halvt år är det ganska chill med ungarna för då finns det så mycket att hitta på och oftast har alla sömnvanor blivit bättre för både oss men även bebisen. I början är det ganska så jobbigt med skrikandet på nätterna men som tur är så är vi två som kan hjälpa varandra när det är som jobbigast.