Varberg till helgen

En bild på våran måne, tagen med ett canon teleobjektiv.

En bild på våran måne, tagen med ett canon teleobjektiv.

Jag sticker till Varberg nu i helgen för att vara med på Astronomikvällen på Varbergs fästning. För den som inte har varit med på det kan jag varmt rekommendera det för det är väldigt intressant även för de personer som är nybörjare och Astronomikvällen lämpar sig för både nybörjare och kunniga personer.

Sen är det alltid kul att diskutera med andra som brinner för samma intresse och det blir alltid någon god öl på en restaurang efteråt för djupare diskussioner.

Mer om Astronomikvällen kan du läsa om på Officiella Varberg Guiden.

Nu ska jag bara hitta ett billigt hotell i Varberg och för det brukar jag använda mig ut av Hotell Varberg som listar alla hotellen i Varberg och oftast finns det gott om lediga hotell även om det är ganska kort varsel.

Jag ser fram emot att få komma iväg en helg även om att spendera tiden hemma med familjen är underbart men ibland är det skönt att få komma iväg plus att detta är min stora hobby och den vill jag ju glömma bort.

Sambon är ju aldrig riktigt glad när jag åker i väg ett par dagar men det får hon ta då hon får åka i väg på sina saker när hon känner för det och det är nog mest vanligt att hon åker i väg än att jag åker i väg. Visst jag förstår henne för det blir ju alltid att man belastar den andra med extra uppgifter med barnen och hemmet men jag tror det är viktigt att man ibland kommer ifrån varandra för då känner man ju saknad då och då.