Har helt glömt bort att blogga…

livet-är-skörtJag skäms lite att jag inte har bloggat på väldigt länge den senaste tiden och det är för att det har hänt så många saker både trevliga saker men tyvärr även väldigt tråkiga saker men nu tänkte jag försöka komma igång igen med att blogga ganska aktivt förutsatt att jag kommer ihåg det.

Där är flera positiva saker som har hänt det senaste året och en av de sakerna är att vi nu bor i hus ute på landet och det är ta mig fan en av de bästa saker jag har gjort. Det är så skönt att slippa allt skit som händer inne i stan för mycket har förändrats de senaste 10-15 åren där vi bodde och det är definitivt inte till det bättre kan jag berätta. När det är flera poliser var varannan vecka ute i området blir man orolig att något ska hända en eller ens familj och ibland kan det kännas riktigt obehagligt för våldet idag är sjukt.

Alla säger att brotten har gått ned men jag känner verkligen inte så och jag tycker det har blivit tvärtom d.v.s. fler brott men framförallt är det betydligt grövre brott som sker. Vissa misshandlar andra personer grovt bara för små skitsaker och dessa personer är livsfarliga och borde spärras in för gott för ingen kommer sakna dem i överhuvudtaget.

Så vad gör man? jo man flyttar som vi gjorde.

Tyvärr har jag haft två dödsfall i släkten också senaste året vilket har tagit ganska hårt på mig då dessa två personer har varit ganska så nära ens familj men som man säger så går livet vidare men man blir påmind om hur viktigt det är att leva i nuet ibland och sluta tro att det inte kan hända en själv. Ett exempel kan vara att jag bland många tror att vi kan köra bil så pass bra att ingen olycka kan uppstå men man räknar ju inte med att andra bilister kan göra fel och orsaka en olika för en och det är inget man själv kan styra över.

Men jag ska försöka komma igång och blogga ordentligt nu för jag känner ändå att det är ganska skönt att få skriva av sig.